Workshop "Innerlijk Reizen"

o.l.v. Martin Doornbos

verschillende methoden o.a. TA (Trans Actuele Analyse) ( meer informatie op www.martindoornbos.nl)
Grote of kleine trauma's hebben we allemaal meegemaakt. Wanneer we ons niet, of niet voldoende, hebben kunnen uiten, slaan we dergelijke trauma's op in ons lijf, om precies te zijn: in onze cellen. Mede door deze ervaringen worden we gevormd; ook beïnvloeden ze onze kijk op onszelf en op anderen. Hiermee leggen we tevens een fundament voor kwalen en/ of ziektes.
Door in een geleide innerlijke reis ons alsnog te uiten en het trauma los te laten door onszelf en anderen -op zielniveau- te vergeven, helen onze wonden en kunnen wij genezen: lichamelijk, emotioneel, psychisch, spiritueel en sociaal. We komen in evenwicht met onszelf en met anderen, kunnen onze plek innemen en authentiek en in vrijheid in de wereld staan. De wetenschap dat het mogelijk is om op cel niveau te helen, is uitgebreid onderzocht en beschreven door Mesmer, Feud, Jung ,dr. Deepak Chopra, Ken Page e.d.

Martin Doornbos heeft een fantastisch script gemaakt op basis van TA en methode ontwikkeld waarmee dit helingsproces voor een ieder toegankelijk is geworden. In het weekend werken we o.a. met deze scripts, maar we gebruiken ook andere technieken en methoden o.a. diepte ontspanning, de methode van Ken Page e.d..
Op zaterdag maakt u door middel van een script een Reis door je Emotionele wereld en los je de blokkades op en op zondag maak je de Fysieke Reis in je zelf en los de fysieke blokkades op. Je maakt ze zelf mee. Het biedt een effectieve en liefdevolle manier om blokkades van lichaam en geest op te heffen en de daaraan gepaard gaande gezondheid en welzijnsproblemen te helen. Er zijn groepssessies en trainingen per twee personen.
Martin Doornbos heeft tussen 1980 en 1993 een meer jarige beroeps opleiding Ontspanning, Hypnose & Spiritueel therapeut en de beroeps opleiding TA(Trans Actuele Analyse)gedaan Hij heeft meer dan alle vaardigheden die nodig zijn voor deze workshops (meer info www.martindoornbos.nl of http://www.paraspirit.org/index.php/martin-doornbos)