Elke dinsdagavond om 20.00, Selfness ontwikkelingsavond, met uitleg, adviezen, meditatie, MInd-fullnesse.d.

Een nieuwe vorm van wellness gericht op body & mind: "Selfness"

Fitness > wellness > Selfness, je beter in je vel zitten, Fysiek & Geestelijk

Actief werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven! Laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Wil jij ook meer inzicht hebben in jouw eigen onbewuste drijfveren en terugkerende patronen? Schrijf je dan in voor onze boeiende workshoppen en cursussen die wij aan het ontwikkelen  & geven zijn. Hierin worden jouw kwaliteiten letterlijk en figuurlijk zichtbaar gemaakt en ontwikkeld.

Zijn waar je voor staat is de belangrijke succesfactor.

Als je lekker in je vel zit, straal je dat ook uit. Een harmonieuze uitstraling geeft positieve energie en trekt mensen aan. Het versterkt je zichtbaarheid, waardoor duidelijker is waar jij voor staat.

  • Je krijgt een helder beeld van wat jouw onbewuste drijfveren & jouw terugkerende patronen zijn en hoe je deze kan aanpassen .
  • Je gaat ontdekken hoe je met praktische tips je Zelf kunt verbeteren & je succes kunt vergroten.
  • Je voelt je na afloop geïnspireerd en vol energie, omdat jij zicht krijgt op wat jij echt wilt, hoe het te bereiken!

Innerlijk en uiterlijk gaan altijd hand in hand, wij helpen je om die extra stap te zetten voor een sterke, boeiende & authentieke uitstraling. Uitstralen waar je voor staat is een belangrijke succesfactor.

Wij hebben de juiste kennis en expertise om in een korte tijd het beste uit jouw te halen. We helpen je jouw kwaliteiten zichtbaar te maken door je bewust te leren kijken naar jezelf. Waar ben je goed in, wat zou je nog meer willen bereiken? Het vertrouwen in jezelf maakt dat de dingen die je wilt ook zullen lukken. Hoe meer zelfvertrouwen je uitstraalt, hoe succesvoller je zult zijn.Wij laat je het belang zien van persoonlijke uitstraling en hoe jij een aantrekkelijk beeld kunt neerzetten. Door een goede balans tussen je innerlijk, houding, beweging, in relatie tot jouw persoonlijkheid.Ga ook op zoek naar jouw werkelijke Zelf en ontdek je talenten hoe je overtuigender over kunt komen en jouw doelen kan bereiken, wij willen je daarbij helpen.