Cursus Mystie Tarot Via www.learningcentrum.nl

Tarot kaarten kunnen je helpen te groeien in bewustzijn en gebeurtenissen te begrijpen. Zij geven je inzichten in moeilijke tijden en leren je meerdere mogelijkheden te zien zodat je helderheid verkrijgt in je situatie.

De bekenst zijn de Lenormand & de Tarot

Je kunt kaarten leggen op alle mogelijke situaties, hierdoor krijg je een mogelijk om je zelfkennis te ontwikkelen, je innerlijke wijsheid te verdiepen en verbinding te maken met je innerlijk licht.

In de kaarten liggen verborgen kwaliteiten die je op basis van de duiding kunnen helpen situaties op een dieper niveau te ervaren en te begrijpen.

Vivianne, heeft een ruime levenservaring en heeft diverse cursussen gegeven op spiritueel vlak o.a. met Lenormand en intuïtieve ontwikkeling.

Zij is actief bezig en heeft ook een eigen praktijk aan huis. Zij heeft in de loop der jaren vele readings gegeven. Uit deze ruime ervaring heeft ze deze cursus samengesteld, waarin ze de praktijk en theorie verenigt.
Martin heeft al Mystikus vele jaren ervaring in de Tarot

 

De kaartlegcusus deel 1 & 2

De tarot

gaat dieper in op de leggingen zoals b.v. een ‘Ziele legging’ en de vraag ‘waarom ben ik op deze aarde, wat is mijn opdracht’ en ‘de blinde vlek voor je zelf’.
de Tarot geeft antwoord opde levensweg vragen en wat met op deze weg ontmoet en leerd

 

Lenormand

In deze praktische cursus leert u stap voor stap kaartleggen met de Lenormand kaarten. De cursus is opgebouwd voor beginners en gevorderde.

Door de theorie in de praktijk gezamenlijk door te nemen en de oefeningen te doen, worden de Lenormand-kaarten je op een leuke en makkelijke manier al snel eigen.

Het werkmateriaal bestaat een reader met een lijst van kaartbetekenissen, welke inbegrepen is in de cursus.

Tijdens de cursus wordt uitleg gegeven over hoe je de betekenissen vindt, hoe je kaarten combineert en wanneer kaarten positief of negatief moeten worden geduid.

Ook de verschillende leggingen komen aan de orde.

De kaarten geven u inzichten in situaties in uw leven zoals op het vlak van:

  • Relaties 
  • Spiritualiteit
  • Liefde 
  • Huiselijke omgeving
  • Karma 
  • Gezondheid
  • Werk

 

Tijdens deze cursus krijgt u een nieuwe kijk op uw eigen leven en uw omgeving. Dit zult u ervaren op een positieve en liefdevolle manier. Deze cursus leidt U naar het pad van Licht en Liefde.

U kriijgt een kaarten Met deze kaarten gaat u in het vervolg zelf werken. In het centrum zijn ook andere kaarten te koop.

Cursusleider:  Martin Doornbos

Marie-Anne Adélaïde Lenormand
Marie-Anne Adélaïde Lenormand, Alençon, 27 mei 1772 - Parijs, 23 juni 1843, beter bekend als Mlle Lenormand, was een beroemd Frans helderziende en kaartlegster, die onder meer het huwelijk, de kroning, maar ook de val van Napoleon Bonaparte voorspelde. Haar begrafenis werd gevolgd door een lange stoet bewonderaars.

Haar werk is vooral vereeuwigd door de waarzegkaarten die haar naam dragen. Deze werden echter na haar dood, al dan niet naar haar instructies, gemaakt. In de loop van de jaren meer dan 100 verschillende versies op de markt gebracht.